Pinnacle är glada att tillkännage att man tilldelats en Malta Gaming Authoritylicens (licens av Maltas spelmyndighet)

(Willemstad, Curaçao) Det ledande onlinespelbolaget Pinnacleär glada över att tillkännage att man tilldelats en spellicens av Malta Gaming Authority (Maltas lotteri- och spelmyndighet). Steget initierar ambitiösa planer för expansion på reglerade marknader och utvecklingen av aktuella B2B-relationer.

Utfärdandet av den preliminära klass 2-spellicensen av den maltesiska regulatorn hjälper till att uppfylla en nyckelkomponent för en tillväxtstrategi, som utarbetades efter ägarbytet i augusti år 2014.

"Vi är glada över att ha säkrat en licens från en av de mest betrodda myndigheterna inom spel," sade Paris Smith, CEO på Pinnacle. "Godkännandet säkrar en viktig grund för vår aggressiva tillväxtstrategi för år 2015 och framöver."

"Malta Gaming Authority är glada över att ett av de största varumärkena inom spelbranschen ingår i deras licensportfölj. Myndigheten förbinder sig att med integritet och fokus på konsumentskydd fortsätta leverera innovativa lösningar för att hantera den pågående utvecklingen inom branschen och de utmaningar som detta medför," sade Joseph Cuschieri, MGAs styrelseordförande.

Om Pinnacle  

Pinnacle (www.pinnaclesports.com) grundades 1998 och har sedan dess erbjudit spelarna ett unikt alternativ till andra spelbolag. Företagets gimmickfria metod fokuserar enbart på att erbjuda de bästa oddsen och de högsta spelgränserna för alla marknader, så att spelarna vinner mer än hos konkurrenterna.

Håll dig uppdaterad om vad som händer på världens största spelbolag på nätet @PinnacleSports