Pinnacle Corporate

Ett meddelande från Pinnacle

Välkommen till Pinnacle!

Vi har erbjudit spelare ett unikt alternativ till andra spelbolag sedan 1998.

Vår enkla strategi går ut på att Vinnare är välkomna. Det gör att vi kan fokusera helt på att erbjuda de bästa oddsen och de högsta insatsgränserna på alla våra marknader.

Ett kvarts sekels erfarenhet av att hantera kunder från en mängd olika länder, i kombination med vår expertis och kunskap, gör att vi kan erbjuda våra kunder exakt det de vill ha. Vi prioriterar också att göra spelupplevelsen på Pinnacle så bra som möjligt.

Vi är stolta över att vara pionjärer inom branschen och vi strävar ständigt efter att ge spelarna nya alternativ. Det bästa exemplet är kanske den roll som Pinnacle har haft för tillväxten och utvecklingen av spelalternativ inom esport. Från att ha tagit emot det första spelet på esport 2010 till att ha grundat Pinnacle Cup 2021 och sett dess tillväxt under de efterföljande åren.

En annan faktor som särskiljer Pinnacle är vårt mål att hjälpa spelarna att bli mer kunniga. Detta understryks av nästan 2 500 artiklar i vårt Oddsresurser-arkiv, flera serier i Pinnacle Podcast och massor av användbara videor på Pinnacles YouTube-kanal.

Oavsett vilken sport du är intresserad av eller hur mycket kunskap du besitter har vi något för alla. Om du vill lära dig mer om spel har Pinnacle allt du behöver, från förhandstittar inför stora sporthändelser till grunderna i hur man spelar och djupgående analyser av spelstrategier.

Vi skapade den här webbplatsen med våra kunders användarupplevelse i åtanke. Allt från vår lättnavigerade oddsavdelning med sök- och favoritfunktioner till vårt specialbyggda livecenter och datarika statistikcenter har skapats för att förbättra kundens användarupplevelse.

Du kan läsa allt om vår globala verksamhet och vilka länder vi har internationella spellicenser i. Du kan också se vilka länder vi inte verkar i på grund av gällande bestämmelser. Vårt fokus på integritet gäller inte bara våra kunder utan även de idrottsliga styrorganen, ett område som blir allt viktigare för våra operatörer inom ansvarsfullt spelande.

Om du vill bli en del av Pinnacles dynamiska och växande globala team kan du se våra senaste jobbannonser. Vår pressavdelning informerar om de Pinnacle-verksamheter som har störst nyhetsvärde.