Pressmeddelande

Pinnacle har blivit utsedd till "Årets bästa eSport-operatör"

Pinnacle.com fortsätter att vara branschledande inom eSport på galan 2016 EGR Operator Awards

London den 29 november 2016

I Artillery Garden hos HAC i London anordnades en glamourfylld prisgala där Pinnacle återigen utsågs till världsledande inom eSport-odds genom att bli utsedd till Årets eSport-operatör 2016 av EGR.

Galan var fylld av branschfolk och Pinnacle ställdes mot tufft motstånd, men lyckades ändå kamma hem priset och befästa sin ställning som nummer ett inom eSport-odds.

egr-award-esports-social-2.jpg

Marco Blume på Pinnacle säger:

"När vi tog vår första chansning på eSport redan 2010 fanns det ingen marknad över huvud taget – men tack vare ihärdighet och dynamik lyckades vi anpassa våra odds och gränser utefter den växande eSport-publikens önskningar, och nu ökar Pinnacles eSport-omsättning med över 200 % per år. EGR-priset är ett fantastiskt kvitto på den framgången och sporrar oss ännu mer att fortsätta vara bäst inom eSport”.

Gerard Starkey som är redaktör på EGR säger:

"Grattis till Pinnacle för att ha blivit utsedd till Årets bästa eSport-operatör vid 2016 års EGR-gala. Domarna ansåg att Pinnacle sätter ribban inom eSport-odds och blev imponerade av Pinnacles strävan att behandla eSport som en egen produkt – särskilt med tanke på deras dedikerade eSport-nav".

Harry Lang som är marknadsföringschef på Pinnacle säger:

"Vi har investerat massor av tid och resurser på att bli branschledande inom eSport, så vi uppskattar verkligen att det uppmärksammas. Vi är glada att Pinnacle fortfarande ses som ledande inom eSport-odds och vi hoppas bibehålla den ställningen i framtiden."

För mer information om Pinnacle kan du kontakta [email protected].

Följ oss: @PinnacleSports

- Slut -