Pinnacle samarbetar med relog-media för att lansera “the Pinnacle Cup” – en global CS:GO-turnering

Pinnacle samarbetar med esportsjättarna GRID och Relog Media för att starta ett banbrytande esportsevenemang - The Pinnacle Cup. Evenemanget, som också stöds av onlinebetalningsleverantören Trustly som en extra sponsor, har en betydande prispott på totalt $ 100 000. Pinnacle Cup har CS:GO-lag i världsklass baserade i Europa och kommer att hållas online och streamas på Twitch. Det kommer att äga rum under hela mars innan det kulminerar med finalen i början av april.

Kombinationen av Pinnacles marknadsledande e-sportbettingprodukt, GRIDs omfattande dataförsörjning och den bevisade produktionskvaliteten från Relog Media innebär att fans kan förvänta sig ett evenemang i världsklass. Pinnacle kommer att arbeta tillsammans med Trustly för att tillgodose information om evenemanget i form av en djupgående och unik bild för att föra fans närmare all action. Genom olika streams, intervjuer, podcasts och tävlingar som körs, har Pinnacle och Trustly för avsikt att leverera en upplevelse som esportfans tidigare inte upplevt

Pinnacles VD Paris Smith:

”Pinnacles strävan att ligga i framkant inom e-sport har gjort det möjligt för oss att samarbeta med några av de bästa i branschen. Vi är väldigt glada över att arbeta med GRID, Relog Media och Trustly och ser fram emot att leverera något unikt för våra kunder och esportsfans över hela världen.

Vi har genom tidigare partnerskap visat att vi är fast beslutna att ge tillbaka till esportsvärlden och hjälpa den att utvecklas. Det är ännu ett stort steg framåt för Pinnacle när vi fortsätter att stärka vår kontakt med esportsfans. Att lansera ett Pinnacle-märkt evenemang i denna storlek är ett enormt ögonblick för oss som företag och vi hoppas att det kommer att bli en riktig spelväxlare för branschen. Vi kan inte vänta med att dra igång evenemanget och kröna våra första Pinnacle Cup-mästare! "

Ben Cove, Pinnacle CMO:

”Det här är något som teamet har arbetat oerhört hårt med ett tag nu, och det är fantastiskt att kunna offentliggöra att The Pinnacle Cup drar igång. Vi hoppas att det kan vara början på något unikt. På Pinnacle har vi verkligen e-sport i vårt DNA, så även om vi hoppas att göra detta till en kommersiell framgång för organisationen, är vi också stolta över att fortsätta att sprida kunskap om e-sportbetting. Vi vet att Pinnacle levererar de bästa esportsodds, nu vill vi visa att vi kan bidra till exceptionella evenemang som resonerar med en bred global publik.

Vi har arbetat hårt för att skapa vårt positiva rykte inom e-sport under det senaste decenniet, och det är fantastiskt att vara en del av ett banbrytande koncept som verkligen är unikt. Alla på Pinnacle ser fram emot att arbeta tillsammans med GRID, Relog Media och Trustly för att säkerställa att vi tillsammans visar det bästa av CS:GO.

Lag som GODSENT, HAVU och Lilmix startar i det inledande kvalet som börjar den 3 mars 2021 på TEBTV. Sedan kommer fyra lag från kvalet att gå vidare till ytterligare tolv inbjudna lag i ett gruppspel. De framgångsrika lagen kommer att fortsätta genom slutspelet - där ytterligare fyra inbjudna lag väntar, innan de når finalen och tävlar om topppriset på $ 80 000.

Med hjälp av datapartnern GRID kommer Pinnacle att erbjuda ett omfattande urval av spel både innan matcher och live, givetvis med vår låga marginal som ger kunderna oöverträffat värde. De två kommer också att arbeta tillsammans, samt med med Trustly, för att använda den bästa tekniken för att stödja sändningsupplevelsen med datadrivet och värdefullt innehåll.

Om Pinnacle Esports - Pinnacle är en pionjär inom esportsbetting, och har banat spår i över ett decennium. Pinnacle är av de första spelbolagen som satsade på esports 2010, ochhar oöverträffad erfarenhet av esportsvärlden. Pinnacle har e-sport i sitt DNA och bygger på en äkta och långtgående koppling till esportvärlden. Förutom att erbjuda det bästa värdet på esports online, har Pinnacle åtagit sig att hjälpa fans att navigera i världen av esportsbetting och förbättra esportsupplevelsen på en verkligt global scen.

För mer information om Pinnacle kan du kontakta [email protected]com.