Pinnacle presenterar nya ägare och ny strategisk vision

(Willemstad, Curaçao) Branschledande spelbolaget Pinnacle har bekräftat ett nytt majoritetsägande med en ambitiös strategisk vision. I augusti förra året tecknades ett avtal som gör det möjligt för den Curaçao-baserade verksamheten att ytterligare dra nytta av sin unika vadslagningsmodell med en samlad offensiv på nya globala marknader, uppbackad av utrullningsplanerna för banbrytande nya produkter.

Den kompetens och de branschspecifika kunskaper som tillhandahålls av det nya ägandet förväntas främja expansion till reglerade marknader, inklusive Asien, tillsammans med betydande uppskalning av IT-infrastrukturen.

Tillkännagivandet utlovar spännande förändringar för Pinnacle stora internationell kundbas. Vd Paris Smith var dock angelägen om att betona att företagets fokus trots denna strategiska förändring är att driva verksamheten som vanligt – att leverera de bästa oddsen på nätet.

"Jag är oerhört glad över att arbeta med vår nya storägare för att förverkliga en gemensam vision för Pinnacle som omfattar betydande produktförbättring och expansion till reglerade områden. Även om denna affär innebär en viktig förändring för Pinnacle kan våra kunder lita på att de grundläggande principer som gör varumärket så unikt inte kommer att äventyras."

Om Pinnacle  

Pinnacle (www.pinnaclesports.com) grundades 1998 och har sedan dess erbjudit spelarna ett unikt alternativ till andra spelbolag. Företagets gimmickfria metod fokuserar enbart på att erbjuda de bästa oddsen och de högsta spelgränserna för alla marknader så att spelarna vinner mer än hos konkurrenterna.

Håll dig uppdaterad med vad som händer på världens största spelbolag på nätet @PinnacleSports