Ligue 1-tips | Veckans Ligue 1-matcher
sep 27, 2023
sep 27, 2023

Ligue 1-tips

Ligue 1-tips

Ligue 1-statistik

Inför Clermont Foot mot Paris Saint-Germain

Inför AS Monaco mot Marseille

Ligue 1-tips

Se vad Pinnacles odds, analyser och lagnyheter kan säga dig om kommande Ligue 1-matcher.

Paris Saint-Germain kommer att försöka återvända till sin välbekanta plats i toppen av Ligue 1-tabellen när de reser till Clermont-Ferrand på lördag. Det blir en av de största matcherna i Frankrike under en helg då Monaco och Marseille också möts.

Inför Clermont Foot mot Paris Saint-Germain

Paris Saint-Germain kommer att försöka återvända till sin välbekanta plats i toppen av Ligue 1-tabellen på lördag när de spelar bortamatch mot Clermont Foot.

Brest och Nice har fått den bästa starten på säsongen men PSG har möjlighet att gå upp i ligaledning igen (åtminstone tillfälligt) när de möter ett formsvagt Clermont Foot.

Clermont Foot har plockat bara en poäng från sina första sex matcher i Ligue 1 och ser ut att få det tufft att undvika nedflyttning.

PSG å sin sida har vunnit fyra av sina senaste fem matcher totalt sett och går in i den här matchen på jakt efter tre raka hållna nollor. Detta efter att ha vunnit med 2–0 och 4–0 över Borussia Dortmund respektive Marseille.

Med tanke på PSG:s defensiva styrka på sistone känns det intrssant att spela på att de regerande mästarna vinner och håller nollan till oddset 2,690*.

Spela: Odds på Clermont Foot mot Paris Saint-Germain

Inför Monaco mot Marseille

Lördagens sena match blir ännu en maffig batalj när Monaco hoppas kunna lägga sten på börda för Marseille när lagen möts på Louis II-stadion.

Marseille är inne i en svacka efter att inte ha vunnit någon av sina senaste fyra matcher totalt sett.

Les Phocéens spelade tre likamatcher på raken mot Nantes, Toulouse och Ajax innan de förlorade med 4–0 mot Paris Saint-Germain senast.

Monaco har haft sina egna problem med ojämnt spel men har bara förlorat en av sex Ligue 1-matcher den här säsongen.

Den förlusten kom mot ett formstarkt Nice i deras senaste match (1–0) och Monaco kommer att försöka repa sig mot ett Marseille som mycket väl kan ha svajigt självförtroende efter sin segerlösa svit på fyra matcher.

Oddset för en Monaco-seger på hemmaplan på söndag ligger på 2,210*.

Inför Nice mot Brest

I en osannolik strid i toppen av Ligue 1 tar Nice emot Brest på Allianz Riviera på söndag.

Båda lagen har överpresterat den här säsongen och Brest är just nu ligaledare efter att ha tagit 13 poäng på sina första sex matcher. Samtidigt ligger obesegrade Nice bara en poäng bakom på andra plats.

Brest har faktiskt aldrig vunnit på Allianz Riviera.

Efter att de förlorat alla sina tre senaste bortamatcher mot Nice vore det inte förvånande att se den trenden fortsätta. Oddset för en hemmaseger ligger på 1,746*.

SpelaOdds på Nice mot Brest

Odds kan ändras

Oddsresurser: Bli en bättre spelare

Pinnacles avdelning Oddsresurser är en av nätets mest omfattande artikelsamlingar med spelråd från experter. Vi tillgodoser behoven hos både nybörjare och proffs – vårt mål är helt enkelt att öka våra spelares kunskaper.