Veckans Peek med Emil ''HeatoN'' Christensen | CS:GO | Esport Betting | Pinnacle har de bästa oddsen på ESL Pro League
apr 8, 2022
apr 8, 2022

Veckans Peek med HeatoN: Vackert att se Phzy överlägset bäst i NiP

HeatoN om avgörandet i ESL Pro League

FaZe vs NaVi - Över 2.5 kartor @2.100*

NIP vs ENCE – Över 2.5 kartor @2.070*

Furia vs Astralis – Astralis Moneyline @2.190*

Veckans Peek med HeatoN: Vackert att se Phzy överlägset bäst i NiP
Nu avgörs ESL Pro League men redan i kvarten får vi se den verkliga finalen enligt många, samtidigt ramlar HeatoN av stolen fullständigt av att se Phzy HELT överlägsen i sin svanesång i NiP - kan det rent av räcka hela vägen?

Hej och varmt välkomna åter tillbaka till Veckans Peek med mig Emil “HeatoN” Christensen tillsammans med Pinnacle.

Vi har slutspelsdags i ESL Pro League efter fyra långa veckor av gruppspel så är det äntligen dags för slutspelet och vi har ju faktiskt några matcher här som redan är spelade. Nu torsdagskväll när detta spelas in och vi såg våra svenska hjältar NiP vinna med 2:1 mot Liquid och är klara för semi-final på lördag mot internationella Ence. Sista turneringen med Phzy i laget efter Brollan har kommit in som inte spelar i ESL Pro League. Jag tycker Phzy var den överlägset bästa spelaren den här matchen. Han var helt fenomenal och det känns som att Love (Phzy) spelar helt utan press på sig. Det är vackert att se en sån ung talang spela utan pressen på sina axlar.

Vi har NaVi som spelar nu imorgon, kvartsfinal mot FaZe. Vilket kommer bli en fantastisk match. Många säger att det är den verkliga finalen och att den som vinner den här matchen kommer vinna hela turneringen. Jag är väl lite benägen att hålla med om att det är stor chans att det blir så. Vi har faktiskt två spel som jag lutar väldigt starkt åt. Jag tycker både FaZe och NaVi är i ganska bra form, båda lagen har sett jätteduktiga ut och jag tror att den som vinner matchen kommer gå hela vägen. Dom kommer vinna varsina map picks, det kommer bli tre kartor spelade så första spelet där är Över 2.5 kartor till 2.10 i odds. Jag tror vi kommer se en riktig nagelbitare och jag hade inte blivit förvånad om vi ser att det blir overtime på samtliga kartor. Ytterligare ett bet på den matchen är att FaZe ska vinna MAP 1 då dom brukar vara starka på deras egna map pick och jag tror att dom har väldigt goda chanser till 2.08 på deras egna kartval vilket jag tycker är lite för högt då FaZe.

Om vi går vidare till NIPs match som spelas på lördag 15:30 mot ENCE. En match alla svenskar väntar på och kan NIP äntligen få vinna en stor turnering igen? NIP har hamnat på rätt sida bracket och möter ENCE som de ska slå vilket innebär final.

Jag tror att NIP har goda chanser att slå ENCE men jag säger inte att det kommer bli lätt. ENCE är ett väldigt duktigt lag men jag tror att Ninjorna kommer att ta detta. Jag tror det kommer att bli tight så mitt spel kommer att bli över 2.5 kartor till oddset 2.07. Detta var ett ganska lätt spel att komma fram till.

Det är tighta matcher och alla lag är så pass tighta och tittar man på detta möte historiskt så är det många 2-1 matcher åt något håll. Det skulle inte förvåna mig ifall det blir tre kartor spelade igen.

Vi har även en annan kvartsfinal mellan Astralis - Furia. Astralis har två saker som talar för dem som är riktigt schyssta nu. Vi har Gla1ve som tog över AWP rollen och gjorde det bra i början men sedan tappade det. Först hade vi Lucky i laget och nu har vi Farlig vilket är en rejäl uppgrade. Gla1ve är tillbaka i storform och levererar som i sin glory days. Han spelar väldigt bra individuellt och kan han fortsätta med det spelet så blir Astralis farliga.

Furia är ett väldigt duktig lag men det vi har fått se från båda lagen under turneringen så tycker jag Astralis är det bättre laget och det blir ett spel på Astralis moneyline till oddset 2.19. För mig känns det här som ett väldigt bra odds.

FaZe vs NaVi - Över 2.5 kartor @2.100*
NIP vs ENCE – Över 2.5 kartor @2.070*

Furia vs Astralis – Astralis Moneyline @2.190**

Se Pinnacle fantastiska odds på esport betting och ESL Pro League.

Oddsresurser: Bli en bättre spelare

Pinnacles avdelning Oddsresurser är en av nätets mest omfattande artikelsamlingar med spelråd från experter. Vi tillgodoser behoven hos både nybörjare och proffs – vårt mål är helt enkelt att öka våra spelares kunskaper.