Major League Baseball-tips | MLB-tips
jun 13, 2023
jun 13, 2023

Major League Baseball-tips – MLB-tips

Veckans MLB-tips

Statistik för Major League Baseball

Toronto Blue Jays mot Texas Rangers

Cincinnati Reds mot Houston Astros

Major League Baseball-tips – MLB-tips

Se vad Pinnacles veckovisa uppdatering med analyser, lagnyheter och de senaste basebolloddsen kan säga dig om veckans största Major League Baseball-matcher.

Toronto Blue Jays mot Texas Rangers

Toronto Blue Jays har gått 7–3 i sina senaste 10 matcher i skrivande stund och ligger på 37–30 för säsongen. De ligger för närvarande på fjärde plats i en superjämn American League East. 

De möter Texas Rangers på lördag, ett lag som har den bästa American League West-statistiken på 41–23.

Jordan Romano har briljerat för Toronto den här säsongen med 18 räddningar – näst flest i MLB.

Romano har även 2,67 ”earned run average” (ERA), 33 ”strikeouts” och 1,11 ”walks plus hits per inning pitched” (WHIP) efter 27 pitchade inningar.

För Rangers har deras startspelare Jon Gray varit en av de bästa i de stora ligorna. Hans ERA på 2,32 är fjärde bäst och hans WHIP på 0,96 är näst bäst i MLB bakom Tyler Wells.

Med tanke på styrkan i deras division kan Blue Jays behöva vinna mot lag som Rangers om de ska ha någon chans i AL East.

Texas kommer att försöka behålla sin ledning med fem matcher över Houston Astros.

Spela: MLB-odds

Cincinnati Reds mot Houston Astros

Cincinnati Reds har ett facit på 31–35 i skrivande stund, men svagheten i National League Central innebär att de bara är fyra matcher bakom Pittsburgh Pirates på första plats.

På lördag besöker de Houston Astros som ligger på 37–29, tillräckligt bra för en andraplats i American League West.

De två lag som har den bästa statistiken i grundserien i den amerikanska ligan den här säsongen, New York Yankees och Houston Astros, har klättrat upp i topp och kommer att mötas i mästerskapsmatchen.

Astros-spelaren Yordan Álvarez har imponerat igen den här säsongen med den tredje bästa ”on-base plus slugging” (OPS) i majors, 0,977, och 17 home runs vilket är bland de 10 bästa.

Reds säsong har fått en nytändning efter att Elly De La Cruz anslutit till laget. 21-åringen slog en 458-homerun på Noah Syndergaards kast redan i sin andra match.

Dominikanern har nu en batting average på 0,364 med fyra RBI och tre stulna baser på bara 22 slagomgångar.

Cincinnati hoppas att deras unga nyckelspelare kan fortsätta sin uppåtgående formkurva även om de står inför ett tufft test mot Astros.

New York Yankees mot Boston Red Sox

Boston Red Sox och New York Yankees möttes för första gången den här säsongen förra helgen då Boston vann med 2–1.

Resultatet förde Red Sox till 33–33 men de ligger fortfarande sist i American League East i skrivande stund. Yankees å sin sida ligger trea i divisionen med statistiken 38–29.

Boston-spelaren Rafael Devers har varit deras bästa slagman den här säsongen med 15 home runs och 52 RBI, vilket är tredje bäst i de stora ligorna.

Domingo German har imponerat för New York med sina starka underliggande mätvärden. Trots ett ERA-värde på 3,49 har German hållit nere motståndarnas slagsnitt till så lite som 0,186 vilket är det tredje lägsta i de stora ligorna. Hans WHIP-värde på 0,99 ligger också tio i topp.

Denna klassiska rivalitet är inne i något av en svacka med tanke på att båda lagen haft det tufft den här säsongen, och de kan behöva en seger här för att komma in i matchen igen.

De två lag som har den bästa statistiken i grundserien i den amerikanska ligan den här säsongen, New York Yankees och Houston Astros, har klättrat upp i topp och kommer att mötas i mästerskapsmatchen.

Spela: MLB-odds

Registrera dig hos Pinnacle idag och ta del av fantastiska odds på baseboll!

Odds kan ändras

Oddsresurser: Bli en bättre spelare

Pinnacles avdelning Oddsresurser är en av nätets mest omfattande artikelsamlingar med spelråd från experter. Vi tillgodoser behoven hos både nybörjare och proffs – vårt mål är helt enkelt att öka våra spelares kunskaper.