US Open med Håkan ”Hawkeye” Westberg | Odds på US Open 2021
sep 12, 2021
sep 12, 2021

US Open med Håkan ”Hawkeye” Westberg

Novak Djokovic - Daniil Medvedev

Odds på US Open

US Open med Håkan ”Hawkeye” Westberg

Med start klockan 22 på söndagskvällen kan idrottshistoria skrivas då Novak Djokovic planerar att spela hem US Open och därmed svepa säsongens Grand Slam-turneringar. Håkan "Hawkeye" Westberg hittar dock spelvärdet på att Djokovic bränner.

Novak Djokovic - Daniil Medvedev

Novak Djokovic

Daniil Medvedev

70.92%

29.94%

Ärligt talat kändes finalparet ovanligt givet inför US Open och så har det nu alltså blivit, utan större dramatik. Medvedev har inte varit ett dugg illa ute. Behövde spela bra tennis mot Auger-Aliassime men ja, bra tennis kan ju Medvedev spela. Tre raka set och 6-2 i tredje, då går det inte att säga annat än full kontroll. Medvedev kom till US Open med dunderform och när han nu gör karriärens tredje Grand Slam-final är jag övertygad om att ryssen är redo. Australian Open-finalen i vintras mot samme Djokovic blev något av ett antiklimax där Medvedev alldeles för tidigt "erkände sig slagen" och litegrann tappade det. Inget sånt på söndagskvällen, det är jag övertygad om.

Djokovic fick jobba betydligt hårdare i semin och det var ju inte oväntat då Zverev stod för motståndet. Zverev riktigt bra igen och det var små marginaler. Starkt av Djokovic men han behövde verkligen vara bra för att vinna. Jag tror att han behöver vara ännu bättre nu, Medvedev slår han knappast på tålamod och de kvickare servegamen kommer främst gå till Medvedev. Sedan är det ju detta med Djokovic och det som står på spel. Det går att hävda att han spelar karriärens största match och visst kommer han vara påverkad. Att ovanligt många nu vill att Djokovic faktiskt ska vinna och skriva historia är ju faktiskt ganska unikt, man ska komma ihåg att han ofta slagit ur underläge sett till publikstöd och liknande i stora finaler mot främst Nadal och Federer. Annat läge nu - i OS nyligen pallade han inte och jag kan se läget hämma honom igen.

Genuint märkliga odds här - det är nästan som att oddssättarna också väldigt gärna vill att Djokovic ska lyckas... Så funkar det naturligtvis inte men att oddsen är skeva, det är solklart. Medvedev till 3.18 i skrivande stund - jag är beredd att okeja från 2.80. Kanonlir att avsluta turneringen med och givetvis kan man "safea" med Medvedev +4.5 från 1.850 *.

Insats: Odds Novak Djokovic - Daniil Medvedev

Odds kan ändras

Oddsresurser: Bli en bättre spelare

Pinnacles avdelning Oddsresurser är en av nätets mest omfattande artikelsamlingar med spelråd från experter. Vi tillgodoser behoven hos både nybörjare och proffs – vårt mål är helt enkelt att öka våra spelares kunskaper.