Helgens bästa spel med ''Striker & Bring | Premier League-betting | Bundesliga speltip | Championship-betting
aug 5, 2022
aug 5, 2022

Helgens bästa spel med “Striker” och Bring

Preston-Hull - Hull +0.5 @ 1.917

Leicester-Brentford - Brentford +0.5 @ 1.869

Kansas City-LA Galaxy - LA Galaxy 0 @ 1.877

Värnamo-Djurgården - DIF -0.75 @ 2.02

Helgens bästa spel med “Striker” och Bring

Äntligen dags för europeisk toppfotboll igen! Rek-Pinnenduon har fyra högintressanta uppslag inför helgens betting.

Bortsett några små gupp på vägen, så har tekniken var med mig i sommar, trots resande fot och mobila kontorsplatser. Fram tills idag. Det var dags för inspelning av det 36:e avsnittet av Rek-Pinnen, den ordinarie helgpodden inför helgen, som nu tar vid igen. Pinnacles sommarproduktion, “Sommar med Rek-P1nnen”, gick i mål i och med förra veckans sista avsnitt inför Premier League med “Blocken” (ett avsnitt som för övrigt är högaktuellt eftersom ju “världens bästa liga” startar senare ikväll med C.Palace-Arsenal). Marcus Bring var med mig och jag hade tagit mig till ett beprövat kontor - allt kändes stabilt.

Det var dock något som spökade med tekniken. Exakt vad är oklart, troligtvis min uppkoppling, men den har ju funkat bra tidigare. Kanske något av programmen vi använder? Vem vet? Det ville sig i alla fall inte och efter några timmars roddande och försök, så blåste jag i pipan och gav upp och sitter därför här och skriver en liten krönika om avsnittet istället. Så kan det gå!

Det är med glädje som vi kan konstatera att Rek-Pinnen fortsätter även över kommande säsong. Fredagarnas helgavsnitt är 100% klart och dessutom kommer vi köra “Midweek”-avsnitt som kommer ut på tisdagar (eller kanske onsdagar). Startskottet för det sker vecka 33 och ska bli riktigt kul - “Midweeks” fram till herrarnas VM kommer ju vara väldigt intensiva med både Europa- och ligaboll för att få ihop alla spelscheman. Bring och jag själv blir någon slags grundstomme, men gästtemat har varit ett lyft och kommer fortsätta. Block kommer dyka upp med jämna mellanrum, Fantomen kommer tillbaka, osv. Tanken är också att få in några nya relevanta namn in i värmen under säsongen.

Förra veckans spel blev lyckade! Både Austin och Urawa Reds droppade en del på 0-bollen och vann dessutom - 2-0 resp. 3-1. Austin med god hjälp av Kansas röda kort strax innan halvtid - mycket tacksamt. Mer om MLS och Kansas i speldragen längre ned… Oskar Blocks långtidare i Premier League är inlagda i vårt spreadsheet inne på Bettin.gs.

Rek-Pinnen har nu 342 st spel bokförda och ROI:en ligger på fina +9.79% - en strålande siffra och en jädra utmaning att försöka håll igång även under denna säsong. Efter filtrering inne på Bettin.gs kan vi även konstatera att sommarperioden bjöd på 31 spel med en ROI på hela +24.4%. Sköna tider!

Jag kollade med Bring om han såg förra veckans avsnitt med Block och PL-rankningen. Det gjorde han, såklart, och höll med om det mesta. Bring hade inte rankat Aston Villa så högt som sjua, men påpekade snabbt att Block ju inte ristat det i sten. Spelet på att Southampton ska åka ut till 4.07 förstod han också - “Soton” kan, enligt honom också, mycket väl gå mot en tuff säsong. Vet att det råder delade meningar om detta och mycket annat, eller hur “Masen”? =) Mer PL i speldrags-delen då Bring har ett premiärspel!

Det är ju verkligen snudd på högsäsong nu för fotbollssäsongen - trots att vi är mitt, nåja, sommaren! La Liga och Serie A väntar en vecka till, sedan är i stort sett allt av värde igång. Ligue 1 och Bundesliga kickar igång i helgen vid sidan av Premier League och en liga jag själv omsätter en hel del på drar också igång - turkiska Süper Lig. Har lagt om mitt spelande en del, så det är inte säkert att jag kommer omsätta mest där denna säsong, men det är en liga jag gillar att följa. Mästarna Trabzonspor möter en av nykomlingarna, Istanbulspor, ikväll och är klar favorit. Tycker laget ser riktigt bra ut igen med fina spelare i samtliga lagdelar. 4-0 mot Sivasspor i Supercupen häromveckan efter två mål av Cornelius och ett av en annan dansk, Stryger Larsen, som värvats från Udinese. Det är tufft att bli mästare två år i rad, men “Trabz” blir att räkna med. Tillsammans med Fenerbahce tycker jag att man sticker ut och det kan mycket väl bli en duell mellan dessa två. “Fener” har haft några jobbiga år, men har värvat fint och sett bra ut under försäsongen. Slog t.ex. starka Slovacko från Tjeckien igår med 3-0. Bakom dessa får man nämna de andra storlagen i Istanbul, Besiktas och Galatasaray, och även liten outsider-flagg på Konyaspor, som överraskade förra säsongen och ser rätt spännande ut igen. Förresten, hela åtta (!) (av 19) lag kommer från Istanbul denna säsong - måste vara unikt i Europa-bollen.

Nu dags för speldragen - två från oss vardera!

Bring:

Preston-Hull (lör, kl. 16:00) - Hull +0.5 @ 1.917

Bring, som pluggat på mer än vanligt till The Championship denna säsong, tror detta är två lag för undre halvan och håller Hull något högre. Laget har rustat bra inför säsongen med bl.a. den turkiske landslagsspelaren, Tufan, från Fenerbahce. 2-1-segern mot Bristol City var inget att skryta över, men man kan säkert växa en del framöver. Mf. Longman (4+4 förra säsongen) kan vara tillbaka efter skada och hemmalaget har Evans avstängd efter röda kortet i premiären, som slutade 0-0 borta mot nykomlingen Wigan. Bra poängchans för Hull och 1.917 på X2 testas.

Leicester-Brentford (sön, kl 15:00) - Brentford +0.5 @ 1.869

Bring är, liksom Block och undertecknad, inne på att Brentford kommer sluta en bit bort från nedflyttningsstriden, trots det så svåra “andraåret”. Leicester har tappat Schmeichel till Nice och flera tunga namn kan lämna… Det kan verkligen bli en tuff säsong och här är laget en premiär-favorit i fara. Oddset på Brentford har redan rört sig nedåt en del, men Bring finner fortsatt lite värde.

Striker:

Kansas City-LA Galaxy (sön, kl 02:30)

Testar gå emot Kansas på hemmaplan igen! Liknande klass på motståndet som senast, då alltså Austin var här och vann med 2-0. God hjälp av det röda kortet som gör att Duke är avstängd idag, men noterar också att Austin droppade till 1.75-1.80 på 0-bollen innan start. LA Galaxy har “bara” 30 poäng, men är värda mer. Har en ganska stökig resultatrad, men i flera av förlusterna borde det blivit poäng. Slog Chivas med 2-0 i veckan i Leagues Cup och om den inte tog för mycket krut, så boostade den i alla fall självförtroendet. 1.877 på 0-bollen känns vettigt, kan nog droppa lite likt Austin gjorde (om inget speciellt sker i trupperna). 

Värnamo-Djurgården (sön, kl. 17:30)

Det går inte hålla sig borta från Djurgården för dagen, i alla fall inte för mig. Sanslöst “flow” och bäst i Allsvenskan. Fick en relativt enkel resa i Rumänien igår vilket gör att man bör ha sparat krut i bössan. Slog Värnamo med hela 5-0 hemma och även om det inte blir några sådana siffror borta, så är chansen god. Värnamo höjs upp lite för mycket efter Hammarby-segrarna, inte minst den senast på Tele 2. I grunden är man ett par nivåer sämre än DIF och jag tror det kommer visa sig, igen. DIF -0.75 @ 2.02 klickas!

Odds kan ändras

Oddsresurser: Bli en bättre spelare

Pinnacles avdelning Oddsresurser är en av nätets mest omfattande artikelsamlingar med spelråd från experter. Vi tillgodoser behoven hos både nybörjare och proffs – vårt mål är helt enkelt att öka våra spelares kunskaper.