Förra veckan
okt 11, 2021

Förutsägelser inför Premier League

Veckans förutsägelser inför Premier League

Statistik för Premier League

Inför Leicester mot Manchester United

Inför Everton mot West Ham United

Förutsägelser inför Premier League

Se vad Pinnacles odds, analyser och lagnyheter kan säga dig om veckans kommande Premier League-matcher.

Lyssna på Premier League Insights

Pinnacles podcast Premier League Insights finns på SoundCloud, Spotify och Apple Podcasts. Den kombinerar spelmarknadsdata med Infogols prestandadata för att försöka hitta värde bland Premier League-oddsen.

Inför Watford mot Liverpool

Watford

Oavgjort

Liverpool

11.95%

18.47%

69.58%

Watford sparkade tränaren Xisco Muñoz efter förlusten mot Leeds i den senaste matchen, trots att de fick sju poäng på deras sju första matcher med fyra poäng ovanför nedflyttningszonen. Liverpool sitter på andra plats i tabellen, en poäng efter ledarna Chelsea, efter en 2–2 oavgjord mot Manchester City och det är den enda klubben i ligan som ännu inte har förlorat någon match.

The Reds har vunnit två och spelat oavgjort en gång på bortaplan den här säsongen, medan Watford bara har vunnit en av tre hemmamatcher där de förlorat en och den sista blev oavgjord. Watford vann den senaste hemmamatchen mot Liverpool med 3–0 i februari 2020, men det är den enda vinsten mot The Reds sedan 2015.

Insats: Odds på Watford mot Liverpool

Inför Aston Villa mot Wolves

Aston Villa

Oavgjort

Wolves

37.60%

32.21%

30.19%

Aston Villa:s två vinster i rad slutade senast när de förlorade med 2–1 mot Tottenham och de hoppas på att komma tillbaka till vinstspåret mot Midlands rivalerna Wolves. Wolves har börjat få momentum under den nye tränaren Bruno Lage med två vinster i rad, fast det är fortsatt problem med att göra mål. De har bara gjort fem mål på sju matcher, fast tre av dem kom på bortaplan.

Spela: Odds på Aston Villa mot Wolves

Inför Leicester City mot Manchester United

Leicester City

Oavgjort

Manchester United

25.83%

26.40%

47.77%

Leicester har inte vunnit på fyra matcher i Premier League, med en förlust och två oavgjorda, och de har bara vunnit en av de sju senaste matcherna i alla tävlingar. Manchester United har inte vunnit på två Premier League-matcher med en oavgjord mot Everton senast efter förlusten mot Aston Villa, båda på Old Trafford, men de sitter på fjärde plats, bara två poäng efter ledarna Chelsea.

The Red Devils har emellertid bra resultat på bortaplan efter att ha plockat upp sju poäng på nio möjliga. Leicester har vunnit det här mötet de två senaste gångerna i alla tävlingar och har inte förlorat på de senaste tre, medan båda lagen har gjort mål i alla tre matcher.

Insats: Odds på Leicester City mot Manchester United

Inför Manchester City mot Burnley

Manchester City

Oavgjort

Burnley

85.24%

10.49%

4.27%

Efter att Manchester City förlorade öppningsmatchen i Premier League borta mot Tottenham har de varit obesegrade på sex matcher, inklusive en vinst mot Chelsea och en oavgjort borta mot Liverpool. Det är två poäng efter ledarna Chelsea och har det gemensamt bästa försvaret i Premier League då de bara släppt in tre mål och har hållit nollan fem gånger.

Burnley jagar fortfarande den första vinsten efter tre oavgjorda och fyra förluster och de sitter således på 18:e plats i tabellen när trycket ökar för Sean Dyche. City har vunnit de sista åtta mötena i alla tävlingar och har hållit nollan sju gånger med 29 gjorda mål.

Insats: Odds på Manchester City mot Burnley

Inför Norwich City mot Brighton & Hove Albion

Norwich City

Oavgjort

Brighton & Hove Albion

24.20%

26.64%

49.16%

Norwich sitter sist i Premier League med bara en poäng på de sju första matcherna och de har bara gjort två mål. Brighton sitter på sjätte plats, två poäng från topplaceringen, och har överraskat i Premier League den här säsongen då de bara har förlorat en gång. De slog Norwich hemma och borta utan att släppa in mål när de två klubbarna möttes 2019–20.

Insats: Odds på Norwich City mot Brighton & Hove Albion

Inför Southampton mot Leeds United

Southampton

Oavgjort

Leeds United

37.52%

26.92%

35.56%

Southampton har förlorat de två sista matcherna mot Wolves och Chelsea efter att ha varit obesegrade i sex matcher i alla tävlingar. Leeds, som har vunnit de tre senaste mötena med Southampton, tog hem den första Premier League-vinsten i senaste matchen mot Watford.

Insats: Odds på Southampton mot Leeds United

Inför Brentford mot Chelsea

Brentford

Oavgjort

Chelsea

13.44%

23.48%

63.08%

Brentford har fått en fin start på Premier League-säsongen, bara en förlust på de första sju matcherna, och de sitter på sjunde plats efter en vinst mot West Ham. The Bees har dock bara vunnit en gång hemma och de står inför ett tufft test mot europeiska mästarna Chelsea. Chelsea, som bara har släppt in tre mål hittills i år, sitter högst upp på Premier League efter en stark 3–1 vinst mot Southampton.

Insats: Odds på Brentford mot Chelsea

Inför Everton mot West Ham United

Everton

Oavgjort

West Ham United

36.68%

27.33%

35.99%

Everton ser ut som ett svårt lag att slå under Rafael Benitez då de bara har förlorat en av de sju första matcherna och de sitter på femte plats i tabellen. West Ham har däremot tappat efter en positiv start och de har bara en vinst på de fem senaste ligamatcherna. The Hammers vann med 1–0 på Goodison Park förra säsongen, men det är deras enda vinst borta mot Everton sedan 2018.

Insats: Odds på Everton mot West Ham United

Inför Newcastle United mot Tottenham Hotspur

Newcastle United

Oavgjort

Tottenham Hotspur

25.44%

26.02%

48.44%

Newcastle har fortfarande inte smakat segerns sötma den här säsongen med tre oavgjorda och fyra förluster och de ligger på 19:e plats inför matchen mot åttondeplacerade Tottenham på St. James' Park. Tottenham bröt förlustsviten på tre matcher i Premier League när de slog Aston Villa med 2–1 innan den internationella pausen. De två senaste ligamötena mellan dessa två har slutat oavgjort, medan Newcastle inte har vunnit någon av de fyra senaste hemmamatcherna mot Spurs.

Insats: Odds på Newcastle United mot Tottenham Hotspur

Inför Arsenal mot Crystal Palace

Arsenal

Oavgjort

Crystal Palace

61.99%

22.85%

15.16%

Efter en besvikelsefull start på säsongen har Arsenal hållit skeppet stadigt och är nu obesegrade på fyra matcher med tre vinster och en oavgjord. Crystal Palace har bara vunnit en gång den här säsongen, men de verkar förbättras under den nya tränaren Patrick Vieira och de har bara förlorat en av de sex senaste ligamatcherna. The Eagles spelade oavgjort utan mål mot Arsenal på Emirates i fjol och de är obesegrade på de tre senaste besöken i norra London.

Insats: Odds på Arsenal mot Crystal Palace

Få de senaste oddsen på varje match i Premier League den här säsongen med Pinnacle.

Odds kan ändras

Oddsresurser: Bli en bättre spelare

Pinnacles avdelning Oddsresurser är en av nätets mest omfattande artikelsamlingar med spelråd från experter. Vi tillgodoser behoven hos både nybörjare och proffs – vårt mål är helt enkelt att öka våra spelares kunskaper.