De 10 viktigaste Twitter-kontona att följa | Att spela på UFC
jan 26, 2017
jan 26, 2017

UFC-odds: De 10 viktigaste Twitter-kontona att följa

UFC-odds: De 10 viktigaste Twitter-kontona att följa
Gillar du spänningen i oktagonen? Gillar du att spela på UFC? Kunskap är makt – och det finns ingen bättre plats än Twitter att skaffa snabb information på. Läs vidare för att se vilka de tio viktigaste Twitter-kontona att följa är.

1. Bästa promotor – @DanaWhite

MMA-Twitter börjar och slutar med White – det högsta hönset som omfamnat sociala medier mer än någon annan sportchef. Det var under White som UFC började belöna fighters för att vara aktiva på Twitter, och White ligger i bräschen för Twitter-innehåll som till exempel tillkännagivanden, UFC-videor och polemik. Danas Twitter-konto är det allra viktigaste för MMA-spelare att följa och så lär det förbli ända tills han slutar.

2. Bästa kommentator – @JoeRogan

Komikern Rogan är en rolig och smart kommentator på sociala medier med årtionden av UFC-erfarenhet inklusive MMA-teknik och strategidiskussioner med sportens allra skickligaste personer. Allt detta leder till att han besitter en oöverträffad överblick över branschen som han gärna delar med sig av. Det händer att Rogan ibland byter spår till politik och andra områden, men han är utan tvekan en av branschens allra mest inflytelserika kommunikatörer.

3. Bästa reporter – @ArielHelwani

Helwani är en ovanlig figur inom MMA. Han är en autentisk källa till nyheter inom MMA-världen och har kontakter djupt inuti och utanför UFC efter att ha jobbat på organisationens medieavdelning. Helwani är så nära stridens hetta att han ibland bränner sig. Det händer att han gör kampsportarna arga med sin rättframma attityd som alltid sätter storyn i främsta rummet. Han skapar ofta rubriker i branschen – ibland som berättare och ibland som ämnet för nyheterna.

4. Bästa matchodds – @BestFightOdds

Detta konto kanske inte är det allra mest voluminösa, men det är så avgörande för MMA-spelande att det inte går att bortse från. BestFightOdds.com sammanställer oddsen för varenda stormatch från alla stora spelbolag vilket ger läsarna en lättöverskådlig överblick över marknaderna från början till slut. Det är avgörande för oddsjämförelser och arbitrage – precis sådant som vi gillar här på Pinnacle.

5. Bästa organisation – @UFC

Det finns helt enkelt ingen annan organisation som är lika viktig för MMA:s framgång som UFC. Det officiella UFC-kontot informerar supportrarna om kommande matcher, pågående kort och viktiga nyheter direkt från källan.

6. Bästa nyhetskälla - @MMAJunkie

Den här utmärkelsen är verkligen en smaksak med tanke på att sajter som @Sherdogdotcom, @BloodyElbow, @MMAFighting och flera andra delar på MMA-supportrarnas uppmärksamhet. MMAJunkie.com är en utmärkt källa till allt som har med MMA att göra och vinnlägger sig om att söka upp synvinklar från oväntade källor som ger läsaren nya perspektiv på viktiga frågor inom sporten.

7. Bästa fighter-perspektivet - @TimKennedy

Tim Kennedy jobbar inte längre för Pinnacle, men hans twittrande är smart, ärligt, konsekvent och bjuder på åsikter om MMA ur en fighters perspektiv. Hans konto blir intressant att följa framöver – han är en av nya MMAAA:s mest högprofilerade medlemmar.

8. Bästa åsiktsmaskin - @ChaelSonnen

Sonnen är en fascinerande, högljudd, kontroversiell, regelbrytande och ofta briljant kommunikatör med erfarenhet från sportens elit som fighter och från livet i allmänhet. Oavsett om du älskar eller hatar honom råder det inga tvivel om att du måste följa honom för hans MMA-perspektiv eller helt enkelt för hans humor. Sonnen startade nyligen om sin karriär genom att skriva på för Bellator, och nu när han inte längre är jävig gentemot UFC är han ett måste att följa.

9. Bästa murveln - @FrontRowBrian

Trots sina policyer för sociala medier har UFC full kontroll över alla nyheter som kommer ut ur organisationen, och med tanke på detta monopol är det svårt för de flesta nyhetskällor att bedriva sin verksamhet utan att bryta mot UFC:s strikta regler. Det är där Front Row Brian kommer in i bilden – han tar vid där UFC:s gränser stannar och levererar viktiga nyheter om saker och ting som rör UFC.

10. Bästa stjärnorna - @TheNotoriousMMA

Precis som många andra framgångsrika stjärnor har Conor McGregor inte lika mycket tid till Twitter som förr, men han är sportens största stjärna och därför central för MMA-spelande.

 

Oddsresurser: Bli en bättre spelare

Pinnacles avdelning Oddsresurser är en av nätets mest omfattande artikelsamlingar med spelråd från experter. Vi tillgodoser behoven hos både nybörjare och proffs – vårt mål är helt enkelt att öka våra spelares kunskaper.