Odds på Parker mot Chisora 2 | Förutsägelser inför Parker mot Chisora 2
dec 14, 2021
dec 14, 2021

Odds inför Joseph Parker mot Derek Chisora 2

Statsistik inför Parker mot Chisora 2

Parker mot Chisora 2: Var är värdet?

Tips inför Parker mot Chisora 2

Odds inför Joseph Parker mot Derek Chisora 2

I helgen kommer tidigare WBO-tungviktsmästaren Joseph Parker (29–2, 21 KO) att slåss igen mot Derek Chisora (32–11, 23 KO) på AO Arena i Manchester i en boxningsmatch som har delat många spelares åsikter om resultatet. Letar du efter värde i oddsen på Parker mot Chisora 2? Läs vidare för tips inför Parker mot Chisora 2.

En närmare titt på oddsen på Parker mot Chisora 2


Joseph Parker

Derek Chisora

71%

29%

1X2-oddset antyder att det här är en boxningsmatch som Pinnacle förväntar att Parker vinner och oddset antyder att boxaren från Nya Zeeland ungefär har en 70 % chans att vinna.

Det totala antalet ronder är 10,5 och över 10,5 ronder har ett odds på 1,487*, vilket innebär att Pinnacle tror att boxningsmatchen går tiden ut istället att det slutar med en KO/TKO. 

Datum:Lördag, 18 december

Plats:AO Arena, Manchester, England

Insats:Odds på Parker mot Chisora 2

Parker mot Chisora 2: Vad tyder statistiken på?

Efter en vinst i den första boxningsmatchen mellan paret kommer Parker till returmatchen med 29 vinster och 2 förluster, varav 21 av vinsterna kom på knockout. Efter en karriär som började 2007 har Derek Chisora en statistik på 32 vinster och 11 förluster, varav 23 av hans vinster kom på knockout.

Spelare kommer också att ha en bra koll på hur de två boxarna kommer att matcha varandra stilistiskt efter att de slogs mot varandra i maj tidigare i år.

Baserat på motståndarna de har mött har Parker och Chisora enligt statistiken ungefär en lika stor chans att vinna på knockout i den här boxningsmatchen, då båda har en knockout-procent på 72 %, samtidigt som de har liknande resultat mot motståndarna som de har mött.

Parker är åtta år yngre med sina 29 och har en höjdfördel på fem centimeter mot Chisora. Hans arm är också fem centimeter längre vilket visade sig vara avgörande i den första boxningsmatchen mellan dem.

Spelare kommer också att ha en bra koll på hur de två boxarna kommer att matcha varandra stilistiskt efter att de slogs mot varandra i maj tidigare i år (bakom stängda dörrar) och Parker fick överkant i beslutet för poängen.

Parker mot Chisora 2: Var är värdet?

Det här blir ingen lätt boxningsmatch för någon av dem. Det är en mycket stor chans att den går tiden ut och det blir sannolikt lite dramatik på vägen.

Tidigare har Chisora kämpat mycket mer mot rörliga boxare, snarare än boxare som är villiga att stå och utbyta slag med honom och Parker är tillräckligt rörlig i sin boxningsstil för att kunna frustrera engelsmannen.

Chisora har haft det extremt svårt att få tag på boxare som är sämre boxare än Parker och det är här som övertaget ligger mellan dem, vilket sannolikt är logiken bakom hur oddsmarknaderna ser ut. Chisora måste prestera mycket bra om han ska kunna slå den tidigare WBO-mästaren.

Det kommer säkert att vara mycket konkurrens i början av boxningsmatchen och Chisora lär försöka tillämpa medvetet tryck för att få Parker att känna sig obekväm, vilket potentiellt kan leda till en tidig dramatik mellan dem.

Parker borde ha övertaget (vilket oddsen indikerar) efter första boxningsmatchen, även om han inte riktigt var på sitt bästa och fick arbeta för segern ibland. Parker har snabbare händer, snabbare fötter och slår bättre än Chisora, med bättre försvar. Det är svårt att argumentera att britten kan förbättra sin boxningsstil då han är 37 år gammal, medan Parker säkerligen kan boxas mycket bättre än han gjorde i första boxningsmatchen och han är ung nog att fortfarande göra förbättringar.

Båda boxarna har lovat att boxningsmatchen kommer att sluta tidigt i returmatchen, men det scenariot är osannolikt. Av de två kommer Chisora att vilja avsluta boxningsmatchen innan tiden är över om han känner att domarna inte kommer att ge honom beslutet om poängen är jämna, men Parker är en mycket tålig boxare som har gått tiden ut vid flera tillfällen med boxare som slår hårdare än Chisora – så chansen att det går som Chisora vill är liten.

Parker borde vara mycket mer fokuserad i de första ronderna efter att ha blivit nerslagen av Chisora inom 10 sekunder senaste gången och borde komma igång tidigare och boxa bättre än Chisora från början. Om han kan komma in i sin rytm tidigt så ligger värdet verkligen hos Parker att han vinner på beslut tack vare hans överlägsna boxningsförmåga.

Bästa insats:Över 10,5 ronder på 1,487*

Förutsägelse: Parker vinner på beslut

Redo att kasta dig ut i hetluften? Få oslagbara boxningsodds på Parker mot Chisora 2 hos Pinnacle.

Odds kan ändras

Oddsresurser: Bli en bättre spelare

Pinnacles avdelning Oddsresurser är en av nätets mest omfattande artikelsamlingar med spelråd från experter. Vi tillgodoser behoven hos både nybörjare och proffs – vårt mål är helt enkelt att öka våra spelares kunskaper.