Vem vinner mellan Kiko Martinez och Josh Warrington?
mar 23, 2022
mar 23, 2022

Speltips: Kiko Martinez mot Josh Warrington

Martinez mot Warrington: Inför-analys och odds

Martinez mot Warrington: Statistiken

Martinez mot Warrington: Var ligger värdet?

Bli bättre på att tippa matchen mellan Martinez och Warrington

Speltips: Kiko Martinez mot Josh Warrington

Bli bättre på att tippa på boxning inför matchen mellan Kiko Martinez och Josh Warrington med insikt, analys och odds från Pinnacle.

Fem år efter det första mötet ska Kiko Martinez och Josh Warrington göra upp om IBF-fjäderviktstiteln nu i helgen.

Datum:26 mars 2022

Plats: First Direct Arena (Leeds, England)

Martinez mot Warrington: Siffrorna

Kiko ”La Sensacion” Martinez

Ålder: 36

Slagställning: Ortodox

Längd: 165 cm

Räckvidd: 168 cm

Matchstatistik: 43-10-2

Vinster: 43 (30 på knockout)

Förluster: 10

Oavgjorda: 2

Josh ”The Leeds Warrior” Warrington

Ålder: 31

Längd: 170 cm

Räckvidd: 170 cm

Matchstatistik: 30-1-1

Vinster: 30 (7 på knockout)

Förluster: 1

Oavgjorda: 1

Leeds-sonen Warrington hoppas kunna bli en tvåfaldig världsmästare inför sina hemmafans. Men först måste han besegra spanjoren Martinez, som verkar vara starkare än någonsin vid 36 års ålder.

Analys av oddsen på Martinez–Warrington

Kiko Martinez 24,91 %

Josh Warrington 75,09 %

Warrington har oddset 1,289* att säkra segern i helgen, vilket inte kommer som någon överraskning med tanke på att han slog Martinez år 2017.

Warrington återtog sin internationella WBC-titel i fjädervikt den gången. Men han går in i den här fighten efter att ha åkt på karriärens första förlust följt av ett oavgjort resultat mot samma boxare förra året: Mauricio Lara.

Warrington var tvungen att jobba hårt i första matchen mot Martinez och han måste göra det igen för att vinna. Spanjoren är känd för sin hänsynslösa stil. Oddset på att Martinez vinner matchen är 3,750*.

Martinez mot Warrington

Speltips: Kiko Martinez mot Josh Warrington

Maxi Hughes mot Ryan Walsh

Maria Cecilia Roman mot Ebanie Bridges

Dalton Smith mot Ray Moylette

Calum French mot Angelo Turco

Mali Wright mot Luis Palmer

Cory O'Regan mot Jakub Laskowksi

Skye Nicolson mot Ännu ej bekräftat

Martinez mot Warrington: Var ligger värdet?

Lördagens kamp kommer troligtvis att bli tuff med tanke på att både Warrington och Martinez är kända för sin råhet. Båda slår otroligt hårt och Martinez bevisade under sin senaste fight att han har massor kvar att ge på den högsta nivån när han knockade Kid Galahad i november.

Martinez såg skakig ut i början av den titelfighten men blev gradvis starkare och drog full nytta av den möjlighet som Galahad gav honom.

Warringtons försvar är vanligen vattentätt – britten har bara förlorat vid ett tillfälle i karriären. Mauricio Lara besegrade honom i februari 2021 men under majoriteten av karriären har han haft en förträfflig gard och orubblig haka.

Även om Martinez vann på knockout förra gången mot Galahad borde de värdefullaste spelmöjligheterna finnas på marknaden för vinstmetod, där Warrington sannolikt kommer att vinna på poäng.

Warrington har farten och åldern på sin sida och den femåriga skillnaden mellan de två kan visa sig i de senare ronderna. Men en boxares slagstyrka är ofta det sista som försämras med åldern vilket innebär att Martinez fortfarande har chansen att gå på knockout.

Warrington verkar ha lärt sig efter chockförlusten mot Lara och borde kunna dominera matchen och bli krönt till världsmästare för andra gången.

Pinnacle har oöverträffade boxningsodds inför matchen. 

Odds kan ändras

Oddsresurser: Bli en bättre spelare

Pinnacles avdelning Oddsresurser är en av nätets mest omfattande artikelsamlingar med spelråd från experter. Vi tillgodoser behoven hos både nybörjare och proffs – vårt mål är helt enkelt att öka våra spelares kunskaper.