Inför NBA: Veckans största NBA-matcher | De senaste NBA-oddsen
mar 22, 2022
mar 22, 2022

NBA-tips:Helgens största NBA-matcher

Veckans NBA-matcher

Inför Phoenix Suns mot Memphis Grizzlies

Inför Chicago Bulls mot Miami Heat

Inblickar, statistik och odds för NBA

NBA-tips:Helgens största NBA-matcher

Se vad Pinnacles veckovisa uppdatering, inklusive analyser, lagnyheter och de senaste oddsen på basket kan säga dig om veckans största NBA-matcher.

Inför Phoenix Suns mot Memphis Grizzlies

Två lag som redan kvalificerat sig till NBA-slutspelet möts i Tennessee på lördag när Phoenix Suns besöker Memphis Grizzlies.

Förra säsongens finalister Phoenix Suns har varit det bästa laget i Western Conference och redan säkrat konferenstiteln. I skrivande stund har Phoenix vunnit sina senaste åtta matcher och deras statistik på bortaplan är väldigt imponerande – de har bara förlorat sex av sina 36 bortamatcher. 

Grizzlies har försökt hålla Suns inom räckhåll och ligger för närvarande tvåa i Western Conference. Taylor Jenkins mannar slog Suns i deras senaste möte med 114–113 den 28 december.

Mot bakgrund av Phoenix dominans i väst är det förvånande att endast en av deras spelare ligger på topp 10-listan över poäng – Devin Booker ligger på nionde plats med i snitt 26,5 poäng per match. Grizzlies-stjärnan Ja Morant ligger tre placeringar över Booker i tabellen med ett poängsnitt på 27,6, men just nu kan han inte spela på grund av en knäskada.

Inför Miami Heat mot Chicago Bulls

Miami Heat har redan säkrat förstaplatsen i South East Division men efter fyra raka förluster har de tappat förstaplatsen i Eastern Conference. På söndag åker Heat till Illinois för att ta sig an ett Chicago Bulls-lag som siktar på att vinna NBA för första gången på 24 år.

Bulls säsong har byggts kring ett stabilt hemmaspel – Billy Donovans mannar har vunnit 26 av 36 matcher på United Center.

Miami har emellertid bättre inbördes statistik mot Bulls den här säsongen och har vunnit alla tre tidigare möten, inklusive med 112–99 den 1 mars. Tyler Herro fick ihop 20 poäng i matchen men Heat har misslyckats med att göra över 106 poäng under sina senaste fyra matcher hittills.

Inför Dallas Mavericks mot Milwaukee Bucks

Två lag som ser ut som titelutmanare i NBA möts i Wisconsin på söndag när Dallas Mavericks tar sig an Milwaukee Bucks.

I skrivande stund ligger Mavericks fyra i Western Conference och har slagit lag som Boston Celtics, Brooklyn Nets och Utah Jazz den senaste månaden. Luke Doncic har varit den stora stjärnan i Jason Kidds lag och slovenen snittar för närvarande på 27,9 poäng per match.

Giannis Antetokounmpo ligger före Doncic i poängligan men greken har missat flera matcher de senaste veckorna. Aantetokounmpo missade den sista sammandrabbningen mellan de två lagen på julafton, men matchen vanns ändå med 95–102 efter att Khris Middleton gjort hela 26 poäng.

Inför Philadelphia 76ers mot Cleveland Cavaliers

Rocket Mortgage FieldHouse är platsen för söndagens möte mellan två rivaler i Eastern Conference när Philadelphia 76ers beger sig till Ohio för att möta Cleveland Cavaliers.

I skrivande stund har Philadelphia matchstatistiken 46–28 och ligger fyra i Eastern Conference – tre platser före söndagens motståndare.

Cavaliers ska spela fem matcher på en vecka och ligger nu 5,5 matcher bakom konferensledarna Boston Celtics. De har en oroväckande statistik mot 76ers.  Doc Rivers mannar har slagit Cleveland i alla de tre föregående mötena den här säsongen och Joel Embiid gjorde totalt 97 poäng i de tre matcherna.

Ta del av fantastiska NBA-odds på flera marknader för varje match den här säsongen hos Pinnacle.

Odds kan ändras

Oddsresurser: Bli en bättre spelare

Pinnacles avdelning Oddsresurser är en av nätets mest omfattande artikelsamlingar med spelråd från experter. Vi tillgodoser behoven hos både nybörjare och proffs – vårt mål är helt enkelt att öka våra spelares kunskaper.